Veel gestelde vragen

Nee, er mag beslist geen massage worden toegepast. De stofwisseling is al te hoog.

Ja, je mag worden gemasseerd. Er mag zelfs een sportmassage worden toegepast. De buik mag daarbij niet worden gemasseerd.

Ja, er mag een massage plaatsvinden. Alleen mogen het onderbeen en de voet van de aangedane enkel niet worden gemasseerd.

Dat is een normale reactie. Tijdens de voetreflexbehandeling kunnen hevige emoties loskomen. Dat is niets om je voor te schamen. Dat kan bevrijdend werken.

Een ontspanningsmassage is voor de ontspanning en de sportmassage is meer klachtgericht.

Nee, afhankelijk van de massage lig je met je onderbroek en BH aan op tafel. Daarbij wordt u netjes afgedekt met een handdoek. Soms is het handiger om de BH uit te doen, maar dit gaat altijd in overleg.

Ja, heel graag zelfs. Het is jouw massage en jij moet je er prettig bij voelen.

Je lijf moet werken om afvalstoffen kwijt te raken. Soms voel je vermoeidheid die er al was.

Natuurlijk mag je in slaap vallen. Soms kan je je zo ontspannen voelen dat je wegzakt.

Ja, massage is een goede manier om alle veranderingen in je lichaam en je leven te ondersteunen. Maar het is verstandig om met massage te wachten tot 12 weken na de bevalling.

Dagelijks zou het mooiste zijn, maar ik kan niet in je portemonnee kijken. Afhankelijk van de behandeling zou ik in het begin wekelijks gaan en als alles stabiel is, ter onderhoud één keer in de maand. Bij de atlasmassage ligt de frequentie in het begin hoger.

Nee, bij de stoelmassage mag je gewoon al je kleding aanhouden.

Ja, het is mogelijk om gemasseerd te worden. Alleen niet in het gebied waar de hernia zit.  Heb je toch nog twijfels? Neem contact op met je huisarts of specialist.

Om de praktijkruimte te bereiken moet je twee trappen op. Het is bij mij ook mogelijk om een massage aan huis te boeken.

Dat is niet mogelijk. Je kan alleen op afspraak terecht. Bel, App of mail daarom altijd om een afspraak te maken. Meestal kun je dezelfde week al bij me langskomen.

Het is niet mogelijk om in de praktijk te douchen. Zorg wel voor een goede persoonlijke hygiëne.

Nee, alles is bij de prijs inbegrepen.

Je kan contant betalen of doormiddel van een factuur.

De masseur neemt een massagetafel mee en verder alle benodigdheden zoals handdoeken en olie. Het enige wat je hoeft te doen is van te voren de verwarming iets hoger te zetten (ongeveer 22 graden), zodat de temperatuur aangenaam is tijdens de massage.

De masseur neemt een massagestoel mee en alle benodigdheden  die nodig zijn voor de massage. Het enige wat jij hoeft te doen is zorgen voor een rustige ruimte en zorgen dat er een aangename temperatuur heerst.

Ja, ik werk tot 22.00 uur ’s avonds.