Bedrijfsmassage

Stoelmassage is een zeer efficiënt middel om de werkomstandigheden van de medewerkers te veraangenamen. Nadat de werknemer heeft plaatsgenomen op een speciale stoel kan de masseur in ongeveer 15 á 20 minuten door de kleding heen een ontspannende massage verzorgen. Het effect is er onmiddellijk en de werknemer zal het werk kunnen voortzetten met een prettig en ontspannen gevoel. De stoelmassage kan op uw locatie en zelfs op de individuele werkplek worden toegepast. Een kantooromgeving is hiervoor geschikt maar ook de fabriekshal en zelfs de bouwplaats. Uw werknemers zullen deze aanvulling in hun arbeidsomstandigheden als heel bijzonder ervaren. Per uur kan de masseur ongeveer 3 tot 4 personen op deze wijze behandelen. Informeer naar de mogelijkheden voor een bezoek van de ervaren stoelmasseur aan uw bedrijf.

Effecten van een stoelmassage: 

  • Ontspanning van het hele lichaam;
  • Meer ruimte voor spieren en gewrichten;
  • Betere bloedcirculatie in de spieren en gewrichten;
  • Het vroegtijdig signaleren van (werkgerelateerde) klachten;
  • Stimulans voor een bewuste levensstijl

Voordelen van een stoelmassage: 

  • Het is laagdrempelig;
  • De massage wordt door de kleding heen gegeven, u hoeft zich niet uit te kleden;

Bedrijfsmassage en werkkostenregeling

Vrije verstrekking, geen WKR*

De Belastingdienst erkent bedrijfsmassages als een methode om ziekteverzuim tegen te gaan. Om deze reden vallen de kosten die bedrijven maken voor het inhuren van een stoelmasseur onder de vrije verstrekkingen (vrijgesteld voor loonheffing). Voor de vrijstelling van de kosten van bedrijfsmassages gelden de volgende voorwaarden:

  • U heeft een ARBO plan;
  • De stoelmassage vindt plaats onder werktijd;
  • De werknemer hoeft geen eigen bijdrage te betalen.

Interesse?

Het tarief voor bedrijfsmassages is op aanvraag.

* Bedrijfsmassage valt onder de nihilwaardering en hoeft niet in de werkkostenregeling (WKR) te worden opgenomen. Dit betekent dat de betreffende 1,2 procent aan andere onbelaste vergoedingen en verstrekkingen aan de werknemers besteed kunnen worden.

Veel gestelde vragen

Om de praktijkruimte te bereiken moet u twee trappen op. Een andere mogelijkheid is om een massage aan huis te boeken.

Om een ieder de juiste service te bieden, werk ik uitsluitend op afspraak. Deze kunt u maken via het contactformulier, telefonisch en per email. Meestal kunt u dezelfde week nog terecht voor een massage.

U kunt contant betalen of door middel van een factuur.